reuzenstoet 2022

Kijk je mee terug?

reuzenstoet-route

Mini Reuzenstoet

Zaterdag 18 juni trok er een mini Reuzenstoet door Bergen op Zoom. Met de Bergse Stadsreuzen voorop trok een stoet met kinderen door het centrum. Verschillende groepen hadden een eigen reusje gemaakt in het thema “helden”.

Ook de reuzen uit Catalonie liepen mee, ook zij hadden jonge reusjes bij zich.

Onderweg werden alle deelnemende kinderen getrakteerd op een ijsje van Crusio en als afsluiter werd er limonade en chips uitgedeeld. Het was een warme, maar feestelijke dag!

mini-reuzenstoet-18-juni-2022

Reuzenkrant

Online reuzenkrant

In Bergen op Zoom is naar aanloop van de stoet in 20222 onze reuzencourant verspreid. Heb je hem niet ontvangen? Lees hem dan nu online!

reuzenstoet-route

Internationale Reuzenstoet

Op zondag 19 juni 2022 was het dan eindelijk zo ver: de Grote Bourgondische Internationale Reuzenstoet! 49 reuzen uit binnen- en buitenland trokken door de binnenstad van Bergen op Zoom. 

Voorop liepen Toontje en Marieke samen met hun ouders Trui en Jan. Op het Beursplein stond Rini Hagenaars om meer uitleg te geven over de vele reuzen die volgden. Ook op de Grote Markt werd het publiek geïnformeerd, maar dan door Frits Leenders. 

Na de stoet konden leden en bezoekers genieten van een drankje en een muziekje op de Kaai. Al met al een zeer geslaagde dag!

reuzenstoet-trui-van-de-toren

Reuzen in de media

Online reuzenkrant

Inde aanloop van de reuzenstoet én na de stoet hebben de Bergse Stadsreuzen de nodige media aandacht gehad! Kijk het hier terug.

sponsoren?

Wij komen graag in contact!

Wil je onze reuzenstoet steunen in materiaal of financieel? neem dan gauw contact op met onze Commissie Financieel.